Bioresonantie Therapie

Bioresonantie:

Heb je last van allerlei vage en onverklaarbare klachten en kun je er maar niet achter komen wat hier nu werkelijk de oorzaak van is? Blijf niet langer doorlopen maar doe hier iets aan!

Met Bioresonantie therapie kan Verbeter je Kracht meten waar er verstoringen of blokkades in jouw lichaam aanwezig zijn. Nadat de meting is gedaan kunnen we gaan beginnen aan het herstelproces. 

Klachten:

Verbeter je Kracht kan met Bioresonantie therapie helpen bij veel diverse klachten zoals o.a.: Allergie, Vermoeidheid, Lyme, Co-Infectie Lyme, Slaapproblemen, Spieren, Gewrichten, Vitaliteit, Darmen, Huid etc. Kortom Bioresonantie kan veel voor jou betekenen.

Klachten?                           Blijf niet doorlopen maar doe er iets aan.

Hoe werkt Bioresonantie (BRT)

Door het lichaam te prikkelen en de werking van organen en cellen te stimuleren, kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen. Bioresonantie therapie is erop gericht om jouw lichaam te stimuleren en te activeren zodat hij zichzelf weer kan herstellen. Belastende stoffen worden in het lichaam vrijgemaakt en uitgescheiden dit kan zijn via de huid, darmen en nieren. Dit is een teken dat het herstelproces in het lichaam goed bezig is.

Belangrijk: Voldoende water drinken

Het herstelproces dat nu door de Bioresonantietherapie in werking wordt gezet; vraagt energie van jouw lichaam. Daarom is het belangrijk na een behandeling en de daarop volgende dagen ruim voldoende water te  drinken. De afvalstoffen die nu gaan vrijkomen, kunnen dan beter en sneller worden afgevoerd. Dit is beter voor het herstelproces. Na een Bioresonantie behandeling kan het voorkomen dat je erg moe bent, dit is heel normaal; maar het hoeft niet. Geen zorgen dit is een goed teken en betekent dat het herstelproces is begonnen. 

Aantal behandelingen

Verbeter je Kracht kan van te voren niet zeggen hoeveel Bioresonantie behandelingen je nodig hebt. Dit is afhankelijk van meerdere factoren en per persoon anders.

Meer informatie

Heb je nog vragen over Bioresonantie? 

Stuur Verbeter je Kracht een mail of app   (icoontje op de contactpagina).

Graag tot ziens

Carla  (Verbeter je kracht)

Bekijk ook mijn andere behandelingen

Orthomoleculair Leefstijladvies

Lichamelijke klachten maar je eet wel gezond? Wist je dat medicatie, leefstijl en allerlei toxische belastingen zoals gifstoffen, E-nummers, straling en luchtvervuiling voor tekorten kunnen

Lees meer

meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op