Bioresonantie Therapie

Bioresonantie:

Heb je last van allerlei vage en onverklaarbare klachten maar kom je er maar niet achter waaraan het zou kunnen liggen? Door middel van Bioresonantie meet Verbeter je kracht op celniveau waar er verstoringen in het lichaam aanwezig zijn. Met Bioresonantietherapie verbeteren/herstellen we de verstoringen op celniveau. Door middel van Bioresonantietherapie wordt het herstelproces direct in gang gezet.

Het kan helpen bij allerlei vage klachten, Allergie, Vermoeidheid, Lyme, Spieren, Gewrichten en nog veel meer.

Hoe werkt Bioresonantie (BRT)?

Bioresonantietherapie BRT doet een beroep op het lichaamseigen vermogen tot herstel. Het is erop gericht het lichaam aan te zetten om zichzelf te herstellen. Door het opheffen van blokkades (oftewel de negatieve energie).

Door het lichaam te prikkelen en de werking van organen te stimuleren, kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen. Zo worden belastende en verstorende frequenties gereduceerd en onderliggende oorzaken van ziektes uitgeschakeld.

Belastende stoffen worden vrijgemaakt en uitgescheiden door bijvoorbeeld de huid, darmen en nieren; met als gevolg dat de lichaamseigen regulatie wordt hersteld.

Voldoende water drinken

Het herstelproces dat nu in gang wordt gezet, vraagt energie van jouw lichaam. Het is noodzakelijk dat je na de behandeling ruim voldoende water drinkt. Daardoor zullen belastende en giftige stoffen beter uit jouw lichaam kunnen verwijderen wat nodig is voor herstel. Na de behandeling is het mogelijk dat je je moe voelt. Dit is echter een goed teken en duidt erop dat het herstelproces is begonnen. Verbeter je Kracht heeft gekozen voor een apparaat welke recent in Duitsland wetenschappelijk is onderzocht met een positief eindresultaat.

Een behandeling met de Rayonex® is onschadelijk; voor jou als ook voor mij

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld wat is de klacht, de leeftijd en welke maar ook hoeveel en hoe lang worden er medicijnen gebruikt. De behandelingen zijn  pijnloos. Na iedere behandeling voel jij je steeds iets beter. Bioresonantie kan worden ingezet voor mensen en dieren. Van 0 tot 100 jaar; iedereen is welkom voor een behandeling bij Verbeter je kracht

Meer informatie

Zijn er nog vragen stuur geheel vrijblijvend een Mail via mijn contactpagina, of WhatsApp mij via het icoontje op de pagina. Je hoort zo snel mogelijk van mij. Graag tot ziens bij Verbeter je kracht.

Bekijk ook mijn andere behandelingen

Orthomoleculair Leefstijladvies

Lichamelijke klachten maar je eet wel gezond? Wist je dat medicatie, leefstijl en allerlei toxische belastingen zoals gifstoffen, E-nummers, straling en luchtvervuiling voor tekorten kunnen

Lees meer

meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op