Bioresonantie Therapie

Bioresonantie:

Heb je last van allerlei vage en onverklaarbare klachten en kun je er maar niet achter komen wat hier nu werkelijk de oorzaak van is? Met Bioresonantietherapie is het mogelijk om te meten waar er verstoringen of blokkades in jouw lichaam aanwezig zijn. Nadat de meting is gedaan kan de machine beginnen aan het herstelproces. 

Verbeter je Kracht kan met Bioresonantietherapie helpen bij veel diverse klachten zoals o.a.: Allergie, Vermoeidheid, Lyme, Spieren, Gewrichten, Vitaliteit, Darmen, Huid en nog heel veel meer.

Hoe werkt Bioresonantie (BRT)

Door het lichaam te prikkelen en de werking van organen te stimuleren, kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen. Deze therapie is erop gericht om jouw lichaam te stimuleren weer zelf te kunnen herstellen. Belastende stoffen worden in het lichaam vrijgemaakt en uitgescheiden dit kan zijn via de huid, darmen en nieren. Dit is een teken dat het herstelproces in het lichaam goed bezig is.

Belangrijk: Voldoende water drinken

Het herstelproces dat nu door de Bioresonantietherapie in werking wordt gezet, vraagt energie van het lichaam. daarom is het belangrijk om na een behandeling en de daarop volgende dagen ruim voldoende water te  drinken. De afvalstoffen die nu vrijkomen, kunnen dan beter en sneller worden afgevoerd. Dit is beter voor het herstelproces. Na een behandeling kan het voorkomen dat je erg moe bent, dit is heel normaal; maar het hoeft niet. Dit is een goed teken en duidt erop dat het herstelproces is begonnen. Verbeter je Kracht heeft gekozen voor een apparaat volgens de laatste ontwikkelingen tevens is deze machine in Duitsland wetenschappelijk getest en onderzocht met een positief eindresultaat.

Aantal behandelingen

Verbeter je Kracht kan niet zeggen hoeveel Bioresonantie behandelingen er nodig zijn, dit is afhankelijk van diverse factoren en per persoon anders.

Meer informatie

Heb je nog vragen je mag mij te allen tijde mailen of whatsappen  (icoontje op de pagina).

Graag tot ziens bij Verbeter je kracht.

Bekijk ook mijn andere behandelingen

Orthomoleculair Leefstijladvies

Lichamelijke klachten maar je eet wel gezond? Wist je dat medicatie, leefstijl en allerlei toxische belastingen zoals gifstoffen, E-nummers, straling en luchtvervuiling voor tekorten kunnen

Lees meer

meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op