Behandeling ziekte van Lyme

Heb je last van vage klachten? Denk je zelf aan de ziekte van Lyme? Heeft de test van de huisarts echter uitgewezen dat het niet zo is? Toch komt Verbeter je Kracht zeer regelmatig gevallen van Lyme tegen in de praktijk waarbij de patiënt te maken heeft gehad met een vals-negatieve test. 

Ondanks de test bij de huisarts waaruit blijkt dat de ziekte van Lyme niet is gevonden in het bloed; bestaat er wel degelijk een zeer grote kans dat de Borrelia bacterie wel in jouw cel zit verstopt. Aangezien hij al heel snel verstoppertje speelt en in jouw cel plaatsneemt. Er is daarom een zeer reële kans dat de Borrelia-bacterie al diep in jouw cellen verstopt zit en daardoor niet meer is te vinden via een normale bloedtest. Mensen zeggen: ja ik ben gebeten door een Teek en heb daar 2 weken antibiotica voor gekregen van de huisarts: dus ik heb geen Lyme.

Helaas is gebleken in de praktijk dat bij veel gevallen antibiotica niet altijd werkt.

Het heeft geen nut meer te beginnen met een antibioticakuur na 14 dagen en zeker niet bij gebruik van slechts 14 dagen. De kuur moet minimaal 6 weken duren. Er is ook niet altijd een rode plek zichtbaar.

Bloedonderzoek

Wanneer je kiest voor Verbeter je kracht, wordt er gestart met een uitgebreide intake. Tijdens dit eerste consult wordt er een vetzuurmeting gedaan. Door middel van een vingerprik. Het verzamelde bloed stuur ik op naar een laboratorium voor verdere analyse. Ik doe een Bioresonantie Scan  (snelle gezondheidscheck) en controleer of er voedingsintoleranties bij jou aanwezig zijn. Door de uitslag van deze drie metingen te combineren en analyseren; kan ik de behandeling gerichter opstarten, waardoor dit weer een aantal consulten kan schelen. 

Stapje voor stapje terug in je kracht

Wanneer de ziekte van Lyme is geconstateerd, kan het herstelproces lang duren. Dit heeft ermee te maken dat ik stapsgewijs en zorgvuldig aan je herstel werk. De bacterie in het bloed heeft mogelijk al veel ellende veroorzaakt in jouw lijf. Waarschijnlijk heb je al last van Co-Infecties, deze gaan we stapje voor stapje aanpakken. Je kunt het zien als een ui die je afpelt; laagje voor laagje gaan we alles verwijderen (afpellen).

Inmiddels heb je wellicht al ervaren dat je lichaam snel maar vooral heftig reageert op veranderingen en protesteert op bijvoorbeeld medicatie. Als Lyme-patiënt reageer je waarschijnlijk snel en vooral extra gevoelig. Voorzichtig en met alle zorgvuldigheid die er mogelijk is ga ik je weer in je kracht terugzetten. Want een Herxheimer reactie zit je zeker niet op te wachten.

Meer informatie

Meer weten over de behandeling van Lyme door Verbeter je kracht? Neem vandaag nog contact op. Verbeter je kracht helpt je graag verder!

Groetjes,

Carla

Bekijk ook mijn andere behandelingen

Orthomoleculair Leefstijladvies

Lichamelijke klachten maar je eet wel gezond? Wist je dat medicatie, leefstijl en allerlei toxische belastingen zoals gifstoffen, E-nummers, straling en luchtvervuiling voor tekorten kunnen

Lees meer

meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op