Behandeling ziekte van Lyme

Heb je last van vage klachten? Denk je zelf aan de ziekte van Lyme? Heeft de test van de huisarts echter uitgewezen dat het niet zo is? Toch kom ik regelmatig gevallen van Lyme tegen in mijn praktijk waarbij de patiënt te maken heeft gehad met een vals-negatieve test.  Dan is het zeer waarschijnlijk dat de Borrelia-bacterie diep in jouw cellen verstopt zit en daardoor niet meer te traceren is via een standaardtest. 

Bloedonderzoek

Wanneer je kiest voor Verbeter je kracht, start ik met een uitgebreide intake. Tijdens dit eerste consult doe ik een bloedonderzoek, door middel van een vingerprik. Het verzamelde bloed stuur ik op naar een laboratorium voor verdere analyse. Ik doe een biofysisch/bio energetisch onderzoek en controleer of er voedingsintoleranties bij jou aanwezig zijn. Dit is een andere manier om erachter te komen of er mogelijk een Borrelia-bacterie aanwezig is. Door de uitslag van deze drie metingen te combineren en analyseren; kunnen we bij Verbeter je kracht de behandeling gerichter opstarten, waardoor dit weer een aantal consulten kan schelen. Tijdens het eerste consult zal ik alvast gaan beginnen met bioresonantie therapie welke het herstelproces van de verstoorde lichaamscellen gaat activeren. 

Stapje voor stapje terug in je kracht

Wanneer de ziekte van Lyme is geconstateerd, kan het herstelproces lang duren. Dit heeft ermee te maken dat ik stapsgewijs en zorgvuldig aan je herstel werk. De bacterie in het bloed heeft mogelijk al veel ellende veroorzaakt in jouw lijf. Inmiddels heb je wellicht al ervaren dat je lichaam snel maar vooral heftig reageert op veranderingen en protesteert op bijvoorbeeld medicatie. Als Lyme-patiënt reageer je waarschijnlijk snel en vooral extra gevoelig. Voorzichtig en met alle zorgvuldigheid die er mogelijk is ga ik je weer in je kracht terugzetten. 

Meer informatie

Meer weten over de behandeling van Lyme door Verbeter je kracht? Neem vandaag nog contact op voor een eerste consult. Verbeter je kracht helpt je graag verder!

Bekijk ook mijn andere behandelingen

Orthomoleculair Leefstijladvies

Lichamelijke klachten maar je eet wel gezond? Wist je dat medicatie, leefstijl en allerlei toxische belastingen zoals gifstoffen, E-nummers, straling en luchtvervuiling voor tekorten kunnen

Lees meer

meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op