Over mij

Over mij

“mijn doel: jouw weer terug in je eigen kracht/energie zetten.”

Zit je niet lekker in je vel? Heb je vage klachten en voel je je vaak niet energiek? Blijf niet langer doorlopen! Verbeter je kracht kan je helpen bij een groot aantal problemen waarvan de oorzaak niet altijd op het eerste gezicht duidelijk is. Samen gaan we op onderzoek uit naar de onderliggende problematiek. Verbeter je kracht is er onder andere voor jou bij:

Zijn het voor jou klachten geworden waar je maar mee moet leren leven? Misschien toch niet!

Loop niet langer onnodig door. Verbeter je Kracht gaat uit van de natuurlijke geneeswijze. Reguliere medici schrijven vaak snel een medicijn voor bij een bepaalde klacht. Bij Verbeter je Kracht kijk ik liever naar de mogelijke onderliggende oorzaken. Verbeter je Kracht is overigens geen vervanger van de zorg die een reguliere arts biedt. Mijn visie is gericht op samenwerken. Reguliere en Complementaire zorg bieden samen vaak de juiste weg in de behandeling van een veelheid aan klachten. 

Neem je gezondheid serieus

Bij Verbeter je kracht werk ik samen met jou. Eventueel ook met de reguliere arts. Maar zeker met alles wat de natuur ons biedt. Medicijnen zijn vaak gebaseerd op het behandelen van een klacht. Veel medicijnen hebben bijwerkingen waardoor er weer nieuwe klachten ontstaan en u er een medicijn bij krijgt. In vroegere tijden haalde men geneesmiddelen uit de natuur. Verbeter je Kracht kan aan de hand van dit principe de klachten verminderen of zelfs laten verdwijnen. Voorwaarde daarbij is dat we het samen doen. Wanneer je kiest voor Verbeter je Kracht, gaan we samen serieus aan de slag met jouw gezondheid. Verbeter je kracht helpt je daar heel graag bij.

Vergoedingen

Verbeter je Kracht is aangesloten bij beroepsvereniging BATC. Consulten kunnen (deels) worden vergoed vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekering. Wil jij weten of je in aanmerking komt voor mijn behandelingen dan adviseer ik om dit eerst te controleren bij de verzekeraar.

Verbeter je kracht. Voor een natuurlijke balans!

Niet goed in je vel? blijf niet langer doorlopen!