Orthomoleculair Leefstijladvies

Lichamelijke klachten maar je eet wel gezond? Wist je dat medicatie, leefstijl en allerlei toxische belastingen zoals gifstoffen, E-nummers, straling en luchtvervuiling voor tekorten kunnen zorgen? Het is belangrijk dat je deze aanvult. Uiteraard kun je met voeding veel verbeteren. Soms heeft het lichaam echter tijdelijk wat extra hulp nodig om weer terug te komen in zijn eigen geweldige kracht. 

 

Essentiele voedingsstoffen

Tegenwoordig zitten er veel minder vitaminen en mineralen in onze voeding. Waardoor er lichamelijke klachten kunnen ontstaan. Dit heeft ermee te maken dat de grond waarop men voeding teelt, veel schraler is dan in het verleden.

Gewassen die op zulke gronden worden verbouwd, verzamelen tijdens de groei daardoor veel minder essentiële voedingsstoffen. Daarnaast bevat voedsel uit de supermarkten veelal slechte toevoegingen om het er in de winkel mooier en smakelijker uit te laten zien. Anders kopen de klanten het niet.   

Dit gaat tijdens het productieproces vaak ten koste van de voedingskracht en de essentiële voedingstoffen.

 

Optimale hoeveelheden

Door middel van o.a. Orthomoleculaire therapie pakt Verbeter je Kracht een veelheid van klachten aan. Orthomoleculair leefstijladvies is een vorm van herstel die alleen middelen gebruikt die bekend zijn voor het lichaam. Dit komt erop neer dat je lichaam de stoffen herkent. In tegenstelling tot de medicatie die er in de reguliere geneeskunde wordt voorgeschreven. Wanneer je kiest voor een orthomoleculaire behandeling gaat Verbeter je Kracht aan de slag met het toedienen van het optimale aanvullen van hoeveelheden voedingstoffen die er nodig zijn voor jouw herstel. Optimaal betekent dat het helemaal past bij jouw lichaam en jouw eventuele tekorten. Denk hierbij aan:

  • vitaminen;
  • mineralen; 
  • aminozuren;
  • essentiële vetzuren. 

 

Om goed te kunnen achterhalen waar jij tekorten aan hebt op het gebied van vitaminen, mineralen etc. kan ik werken met (EMB) bloedonderzoek (d.m.v. een vingerprik).  Op basis van de uitslag van deze EMB test komen we meer te weten over o.a. de tekorten aan vitamines en mineralen in jouw lichaam. We kunnen hiermee jouw lichamelijke klachten aanpakken/verbeteren.

Het aanvullen van de ontbrekende voedingsstoffen kan ik doen door middel van een voeding en/of suppletieadvies. 

 

Meer informatie

Orthomoleculair leefstijladvies valt onder de Complementaire Natuurgeneeswijzen. Wil je hier meer over weten? Laat dan een bericht achter via de contactpagina. Of stuur een app via het icoontje. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Graag tot ziens 

Carla Verbeter je Kracht

Bekijk ook mijn andere behandelingen

Orthomoleculair Leefstijladvies

Lichamelijke klachten maar je eet wel gezond? Wist je dat medicatie, leefstijl en allerlei toxische belastingen zoals gifstoffen, E-nummers, straling en luchtvervuiling voor tekorten kunnen

Lees meer

meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op