Orthomoleculair Leefstijladvies

Lichamelijke klachten maar je eet wel gezond? Wist je dat medicatie, leefstijl en allerlei toxische belastingen zoals gifstoffen, E-nummers, straling en luchtvervuiling voor tekorten kunnen zorgen? Het is belangrijk dat je deze aanvult. Uiteraard kun je met voeding veel verbeteren. Soms heeft het lichaam echter tijdelijk meer nodig om weer terug te komen in zijn eigen geweldige kracht. 

 

Essentiele voedingsstoffen

Tegenwoordig zitten er veel minder vitaminen en mineralen in onze voeding. Waardoor er lichamelijke klachten kunnen ontstaan. Dit heeft ermee te maken dat de grond waarop men voeding teelt, veel schraler is dan in het verleden.  Dit betekent dat er veel minder voedingsstoffen in de bodem zitten. Gewassen die op zulke gronden worden verbouwd, verzamelen tijdens de groei daardoor veel minder essentiële voedingsstoffen. Daarnaast bevat voedsel uit de supermarkten veelal slechte toevoegingen om het er in de winkel mooier en smakelijker uit te laten zien. Mensen zijn geneigd te kiezen voor esthetisch mooie producten en dit gaat tijdens het productieproces vaak ten koste van de voedingskracht en de essentiële voedingstoffen.

 

Optimale hoeveelheden

Op basis van de orthomoleculaire geneeskunde pakt Verbeter je Kracht een veelheid aan klachten aan. Orthomoleculair leefstijladvies is een vorm van genezing die alleen middelen gebruikt die bekend zijn voor het lichaam. Dit komt erop neer dat je lichaam de stoffen herkent, in tegenstelling tot de medicatie die er in de reguliere geneeskunde wordt voorgeschreven. Wanneer je kiest voor een orthomoleculaire behandeling gaat Verbeter je Kracht aan de slag met het toedienen van optimale hoeveelheden voedingstoffen. Optimaal betekent dat het helemaal past bij jouw lichaam en jouw eventuele tekorten. Denk hierbij aan:

  • vitaminen;
  • mineralen; 
  • aminozuren;
  • essentiële vetzuren. 

 

Om ontbrekende voedingsstoffen te traceren werk ik met bloedonderzoek (d.m.v. een vingerprik).        Op basis van deze analyse komen we meer te weten over de ontbrekende vitamines en mineralen in jouw lichaam. We kunnen met deze uitslag jouw lichamelijke klachten aanpakken. Het aanvullen van de ontbrekende voedingsstoffen kan ik doen aan de hand van een bepaald voedingsadvies. 

 

Meer informatie

Orthomoleculair leefstijladvies valt onder de complementaire natuurgeneeswijzen. Wil je meer weten over orthomoleculair leefstijladvies van Verbeter je Kracht? Laat dan een bericht achter via de contactpagina, of stuur mij een app via het icoontje. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tot ziens bij Verbeter je Kracht!

Bekijk ook mijn andere behandelingen

Orthomoleculair Leefstijladvies

Lichamelijke klachten maar je eet wel gezond? Wist je dat medicatie, leefstijl en allerlei toxische belastingen zoals gifstoffen, E-nummers, straling en luchtvervuiling voor tekorten kunnen

Lees meer

meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op