Psychosociale Therapie

Niet lekker in je vel? Ben jij zo iemand die er altijd voor iedereen is, behalve voor jezelf? Zeg je altijd; ja… neem je teveel hooi op je vork? Heb je nergens zin in en voel jij je eigenlijk best wel depressief? Daar kun je iets aan doen. Samen met Verbeter je kracht. Zet jezelf vanaf nu eens op de eerste plaats. Dat voelt misschien egoïstisch, maar dat is het zeker niet, werk aan jezelf zodat je ook anderen weer kunt helpen. Plan een afspraak en gun jezelf de tijd om weer lekker in je vel te komen. Laat de zon weer bij je binnen. Werk weer aan je rust!

 

Moeilijk jaar

De afgelopen tijd met Covid-19 zorgt voor weinig vrolijkheid. Je moet sterk zijn om hier goed mee om te kunnen gaan. Er gebeurt veel, waardoor je psychisch en emotioneel behoorlijk van slag kunt raken. Je moet nu verplicht thuiswerken en kinderen thuis achter de computer lesgeven. Deze tijd vraagt enorm veel van ons, het lukt niet altijd om hier goed in je eigen positieve kracht te blijven. Blijf niet onnodig te lang doorlopen maar doe er iets aan. Ook jij kan weer in de positieve flow komen.

 

Wat is psychosociale therapie?

Psychosociale therapie van Verbeter je kracht bevat een gevarieerde aanpak om jou naar je problemen, ervaringen en belevingen te laten kijken. Dit gebeurt op een manier waarmee jij je  houding en perspectieven naar het leven toe kunt verruimen. Het kenmerk van psychosociale therapie is breed en cliëntgericht. De focus ligt op het leren openstaan voor het hier-en-nu, zonder daarbij voorbij te gaan aan ervaringen uit je verleden. Jouw hulpvraag is maatgevend en de leidraad binnen de aanpak. Naast het feit dat we samen gaan werken aan praktische oplossingen, beschouwen we de hulpvraag samen in een brede, zinvolle context. Verbeter je kracht probeert jouw eigen probleemoplossend vermogen te activeren.

 

Meer informatie

Psychosociale therapie betekent dat je kiest voor jezelf. Want ook jij verdient weer zonneschijn! Verbeter je kracht helpt je daarbij. Meer weten? Laat een bericht achter op de contactpagina, of stuur een app. via het icoontje op de pagina; en ik neem zo snel mogelijk contact op.

Graag tot ziens bij Verbeter je kracht!

Bekijk ook mijn andere behandelingen

Orthomoleculair Leefstijladvies

Lichamelijke klachten maar je eet wel gezond? Wist je dat medicatie, leefstijl en allerlei toxische belastingen zoals gifstoffen, E-nummers, straling en luchtvervuiling voor tekorten kunnen

Lees meer

meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op