Over mij

Over mij

“mijn doel: jouw weer terug in je eigen kracht/energie zetten.”

Ik ben Carla Bos 

Ik ben gelukkig getrouwd en we wonen in het mooie Barneveld 

We hebben samen 2 lieve inmiddels zelfstandige dochters

Zelf heb ik ervaren dat als je met klachten rondloopt waarbij de reguliere geneeskunde niets kan vinden je door middel van Bioresonantie therapie wel klachten kunt achterhalen en verbeteren.

Daarom heb ik besloten zelf opleidingen te gaan volgen; en mijn kennis uit te breiden om mensen zoals jij die ook maar door blijft lopen met bepaalde klachten te helpen weer blijer door het leven te gaan doordat ze zich gezonder, fitter en energieker  voelen. Dus:….Blijf niet langer doorlopen maar doe er iets aan!

 

Ik ben in het bezit van een aantal diploma’s o.a.:

HBO Medische Basiskennis

HBO Psychosociale Basiskennis

HBO Orthomoleculair Voedingsadviseur (OA)

HBO Orthomoleculair Adviseur Gevorderd (OAG)

HBO Lyme Herstel Therapeut

Binnenkort kunt u bij mij ook terecht voor 

SIVAS Acupunctuur

en 

SIVAS Polsdiagnostiek

Tevens heb ik ook een divers aantal Certificaten in mijn bezit

Tussendoor heb ik allerlei bij- en nascholingen gevolgd en volg ik deze nog steeds. Het is noodzakelijk voor het behouden van de geldigheid van mijn diploma’s en de vergoedingen door de Zorgverzekeraars maar ik vind het gewoon erg leuk om steeds weer nieuwe kennis op te doen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Ik kan jou wellicht helpen met het verlichten en/of verhelpen van de klachten waar jij waarschijnlijk al heel lang mee rond loopt. Dus: Klachten waarbij er geen oorzaak wordt gevonden? Blijf niet langer doorlopen maar doe er iets aan! De lijst hiernaast geeft je alvast een indruk waarbij verbetering mogelijk is.

Inmiddels heb ik contacten met een aantal collega’s met uiteenlopende disciplines (vakgebied) indien dit nodig is heb ik de mogelijkheid om in overleg te gaan.

Zijn het voor jou klachten geworden waar je maar mee moet leren leven? Misschien toch niet!

Loop niet langer onnodig door. Verbeter je Kracht gaat uit van de natuurlijke geneeswijze. Reguliere medici schrijven vaak snel een medicijn voor bij een bepaalde klacht. Bij Verbeter je Kracht kijk ik liever naar de mogelijke onderliggende oorzaken. Verbeter je Kracht is overigens geen vervanger van de zorg die een reguliere arts biedt. Mijn visie is gericht op samenwerken. Reguliere en Complementaire zorg bieden samen vaak de juiste weg in de behandeling van een veelheid aan klachten. 

Neem je gezondheid serieus

Bij Verbeter je kracht werk ik samen met jou. Eventueel ook met de reguliere arts. Maar zeker met alles wat de natuur ons biedt. Medicijnen zijn vaak gebaseerd op het behandelen van een klacht. Veel medicijnen hebben bijwerkingen waardoor er weer nieuwe klachten ontstaan en u er een medicijn bij krijgt. In vroegere tijden haalde men geneesmiddelen uit de natuur. Verbeter je Kracht kan aan de hand van dit principe de klachten verminderen of zelfs laten verdwijnen. Voorwaarde daarbij is dat we het samen doen. Wanneer je kiest voor Verbeter je Kracht, gaan we samen serieus aan de slag met jouw gezondheid. Verbeter je kracht helpt je daar heel graag bij.

Vergoedingen

Verbeter je Kracht is aangesloten bij beroepsvereniging BATC. Consulten kunnen (deels) worden vergoed vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekering. Wil jij weten of je in aanmerking komt voor mijn behandelingen dan adviseer ik om dit eerst te controleren bij de verzekeraar.

Verbeter je kracht. Voor een natuurlijke balans!

Niet goed in je vel? blijf niet langer doorlopen!